Visgro
  • Home
  • Je bent visgroothandel
    • Zoeken
  • Je bent viskleinhandel
    • Zoeken
  • BESTUUR
  • Visserij Verduurzaamt
  • Zoek
  • Menu Menu
Zoek groothandel
LocatorVislabelIn beeldContactgegevens
VorigeVolgende
VorigeVolgende
1234

leden van VISGRO zijn terug te vinden in heel wat provincies, ze hebben echter één ding gemeen: ze kopen allen een belangrijk deel van hun verse vis in een of alle visveilingen van Zeebrugge, Oostende of Nieuwpoort. Met de nieuwe zoekfunctie is het heel gemakkelijk een aangesloten groothandelaar van VISGRO vzw te vinden.

Kopen bij leden van onze BEROEPSORGANISATIE is kopen in vertrouwen. Er wordt een strikte erecode nageleefd.

Op dag A bestellen is reeds dag B geleverd!

Naar Google maps

De vishandelaren aangesloten bij onze Beroepsfederatie zijn gevolmachtigd om u onder label visproducten aan te bieden die én lokaal aangeland én duurzaam gevangen zijn.

Vanaf medio deze zomer moeten de producten van onze lokale duurzame visserij onder label bij de vishandelaars te verkrijgen zijn.

Volg onze nieuwsberichten inzaken het Valduvis-project.

De boeiendste reportages van het leven op zee. Veel materiaal werd ons verstrekt door Pedro Rappé.

Pedro is stuurman op de Z.483 – Jasmine. Met een virtual-reality bril wordt het nog spectaculairder.

Heeft u een evenement en u wil de show stelen met virtual reality over het vissersleven? Bel of mail ons!

Wist u dat onze verenigingen tal van evenementen organiseren? Nee? Vraag informatie op: wij bieden pakketten VIP-zitjes aan.

Een rondleiding door de vissershaven en visveiling, een boottocht, we kunnen dat organiseren.

Handige contactpagina met alle nuttige adressen en telefoonnummers. Maak dat u steeds bij de juiste persoon terecht komt.

Centraal nummer

0475 – 95.54.63

of mail ons:

info@visgro.be

Mensen uit de praktijk

Onze BEROEPSORGANISATIE van de Vissector is er een voor en door ondernemers.

Doordat onze bestuurders allen werkzaam zijn in de visnijverheid, begrijpen wij uw noden beter dan wie dan ook.

Informatiepunt

Wij staan 7/7 klaar om u te helpen waar wij kunnen. We hebben een uitgebreide database met allerlei nuttige adressen. In tal van dossiers kunnen wij bemiddelen. Zeer gekend is onze evenementenkalender: Festival van de Noordzee, maatjeshappening, Miet & Griet etc.

Verdedigen van belangen

VISGRO vzw – Beroepsorganisatie van de vissector, zetel- en mandaathouder in tal van instellingen op regionaal en overheidsniveau. Uw belangen worden dan ook heel goed gevrijwaard.

De visgroothandel – just one mouseclick away!

VorigeVolgende

Alles over de visgroothandelaren in je buurt op www.visgro.be/groothandel

Waar vist onze Belgische vloot?

1
2
3
4
5
6
7
8
9

VISGRO is de grootste en bekendste beroepsorganisatie van de vissector in België. Handelaren met een geldig BTW-nummer met als hoofdactiviteit het verhandelen van vis, schaal- en schelpdieren of visproducten naar andere bedrijven, instellingen of ondernemingen kunnen lid worden. Vaak hebben deze ook verkoopsfaciliteiten naar de eindverbruiker (markthandel, winkel, webshop, thuisleveringen).

Daarnaast kunnen belangstellenden of andere belangengroeperingen toegetreden lid worden. Zo worden ze van alle activiteiten en ontwikkelingen op de hoogte gehouden, maar hebben geen stemrecht.

Onze laatste groep ‘Vrienden van de vis van bij ons’ is een groeiende club van gepassioneerde mensen die de lokaal aangevoerde vis een warm hart toedragen en op de hoogte willen blijven van alle evenementen.

VISGRO vzw streeft ernaar nauwe samenwerkingsverbanden aan te gaan met andere belangengroepen en instanties zoals:

Tijdschriften 

Dolce magazine, Horeca Revue, Horeca Vlaanderen Krant, Onze Chef etc. Visvakbladen: Vismagazine, …

Eigen nieuwsbrief in VISAKTUA, het vakblad voor de visserijsector (www.visaktua.be).

Samenwerking

Nederlandse Oestervereniging, Syntra-West, RESOC-Serr Brugge-Oostende,  div. Hotelscholen (Ensorinstituut, ter Groene Poorte), Stad Brugge (economie, visserij en leefmilieu), Min. van Onderwijs, Dep. van landbouw en visserij, Min. van toerisme, Maritiem instituut Mercator (Visserijschool), Grote Noordzeeviskookboek, Europees Visserijfonds (EFMZV), POM, Week van de Smaak, Coney Island vzw, Feestcomités, Toeristische diensten (Westtoer), Horeca Vlaanderen, maar ook met universiteiten, Visopleidingen in Nederland (SVO) en Frankrijk (Boulogne), Comité Visserijdagen Breskens etc.

Visacademie met CVO/CervoGO! volwassenenonderwijs – opleiding tot VISBEWERKER (erkend door de Vlaamse overheid).

Opleiding Visambassadeur binnen het project Culinary Arts van Hotelschool ter Duinen/Vives Hogeschool.

Daarnaast oefenen we een adviserende functie uit of zijn we zetelhouder in:

  • Sectorgroep van VLAM – Visserij en Aquacultuur – ondervoorzitterschap
  • Hoge Raad voor de Zelfstandigen en de KMO (HRKMO) – ondervoorzitterschap
  • Foodlab Brugge
  • ‘Visserij verduurzaamt’ – Werkgroepen Visserij en Kust
  • Controleorgaan Valduvis en labelcommissie
  • Technische werkgroep Visserij (TWV) van de Strategische Adviesraad Landbouw en Visserij (SALV)
  • Korte Keten: Voedsel verbindt boer en burger
  • Viskopersoverleg Visveilingen van Zeebrugge, Oostende en Nieuwpoort.

Ons secretariaat is gelegen aan de jachthaven in Zeebrugge (Rederskaai 16 bus 2E/F).

Vissersmandje

Visveiling Zeebrugge

Zeevruchten

Kabeljauw

rode poon

juni

Onze leden genieten tal voor voordelen

  • Begeleiding opstart nieuwe zaak

  • Ondersteuning Federaal Voedselagentschap

  • Modelbrieven

  • Tussenkomst overheid - FOD Economie - besturen

  • Hulp bij webshop

  • Opleiding vishandelaar/bewerker en stageplaatsen

  • Full color webpagina over uw bedrijf op deze site

  • Groepskortingen - groepsaankoop - VIP-zitjes

Vakmensen

 
VorigeVolgende

Over de visgroothandel

De visgroothandelaar in je buurt kent de zee op zijn duimpje en neemt tijd voor zijn klanten. Vandaag besteld, morgen al in huis. Vaak werken ze de hele nacht door om ‘s morgens al op tijd in uw zaak met de bestelling te staan.

Redenen genoeg om bij de visgroothandelaar in je buurt te kopen

  1. Persoonlijke bediening met de glimlach
  2. Het beste advies over vissoorten, seizoen en prijsberekening 
  3. Marktaanbod verse lokale vis en ruime invoer buitenland.
  4. Vers gefileerd, door vakmensen
  5. Gekoeld transport – in regel met HACCP-wetgeving

Vis is lekker én gezond

Vis is rijk aan eiwitten, vitamine B12 en D en een bron van vitamine B3 en B6, kalium, fosfor, selenium en jodium. De meeste vissoorten zijn mager en passen perfect in een lijnvriendelijk menu. Vette vissoorten hebben echter ook belangrijke troeven. Zij zijn onze belangrijkste voedingsbron van de onverzadigde omega 3-vetzuren EPA en DHA. Deze vetzuren zijn essentieel voor een normale hersenwerking en een normaal gezichtsvermogen en hebben een gunstig effect op onze hart- en bloedvaten.

Vandaar de aanbeveling om minstens 250 mg EPA en DHA per dag in te nemen. Dat kan gemakkelijk door als onderdeel van een gezonde voeding twee keer per week vis, ook vette vis, te eten.

Vette vis levert bovendien extra vitamine D, een vetoplosbaar vitamine die belangrijk is voor een goede calciumopname en zo ook zorgt voor een optimale opbouw en onderhoud van sterke botten. Vitamine D draagt ook bij tot een goede werking van het immuunsysteem.

U wenst op de hoogte te blijven van nieuwtjes en aanbiedingen uit de viswereld? Schrijf in voor onze nieuwsbrief!

Wat mag u verwachten? Acties van individuele ondernemers, recepten en nuttige weetjes zoals            ‘Vis van het Seizoen’. Maar nog veel meer.

Als beroepsvereniging is het van het allergrootste belang samenwerkingsverbanden aan te gaan en mandaten te bezetten bij een groot aantal (semi)officiële organisaties. Onze partners om uw belangen het beste te dienen zijn:

Federatie VishandelaarsRederscentraleVlaamse visveilingEuropees Visserijfonds VLAMVLIZSALVProvincieLandbouw visserijILVOVisserij verduurzaamtStad BruggePROMOVIS VISVEILING
VorigeVolgende
viskleinhandelaars

Het bestuur van de Federatie vishandelaars bestaat uit elf leden.

U heeft een viswinkel, bent markt- of ambulante handelaar? De Federatie is het juiste adres. Ze werken heel nauw samen met UNIZO dat tal van ledenvoordelen garandeert

De Rederscentrale is enerzijds een erkende PO – producentenorganisatie (CVBA) en anderzijds een erkende beroepsvereniging (VZW) die op beide fronten de belangen behartigt van de reders ter zeevisserij. Daarbij fungeert de Rederscentrale als schakel tussen de sector en de verschillende overheden. De producentenorganisatie focust op het productie- en marketingplan (PMP) voor de visserijactiviteiten van haar leden. Als beroepsvereniging vervult de Rederscentrale de rol van enige werkgeversvertegenwoordiger binnen het zeevisserijgebonden sociaal overleg.

De leden zijn alle rederijen die een professioneel vissersvaartuig onder de Belgische vlag uitbaten. Deze vaartuigen hebben als thuishaven Nieuwpoort, Oostende of Zeebrugge. Informatievoorziening, lobbyen, projectcoördinatie en administratieve ondersteuning, maken deel uit van het werkdomein van de Rederscentrale. Er wordt meegedacht en onderhandeld op niveau van Europees, Belgisch (Federaal) en Vlaams regionaal beleid voor zaken die een impact hebben op de visserij.

De Vlaamse Visveiling (VLV) De Vlaamse Visveiling, een private onderneming, exploiteert twee veilingen gelokaliseerd in de 2 Vlaamse vissershavens Zeebrugge en Oostende. De missie van de Vlaamse visveiling is het samenbrengen van de vraag naar en het aanbod van verse wilde vis met als doel de beste prijs te bekomen voor producenten en kopers. De aangevoerde vis wordt in realtime verkocht via het internet op een netwerk welke 3 klokken verbindt nl. in Zeebrugge, Oostende en Nieuwpoort. Jaarlijks vindt zo’n 17 miljoen kg vis hun weg via groothandel naar consumenten binnen gans Europa.

Dienstverlening door de visveiling

De visveiling handhaaft zijn status als “huis van vertrouwen” voor de diverse aanvoerders, groothandelaars en visverwerkingsindustrie door het aanbieden van diverse diensten :

  • Sorteren van vis door middel van een aangepast machinepark en een poule van 60 mensen
  • Veilen van de vis via een up to date veilsysteem
  • Keuring van aangeboden vis
  • Bevoorrading van ijs
  • Kistenwas
  • Transport coordinatie
  • Bevoorraden van schepen

Het Europees Fonds voor Maritieme Zaken en Visserij (EFMZV) is ingevoerd in 2014 en is de opvolger van het Europees Visserijfonds (EVF). Het ondersteunt lidstaten om de doelstellingen van het GVB en de GMO te behalen. Het wil een concurrerende, ecologisch duurzame, economisch levensvatbare en maatschappelijk verantwoorde visserij en aquacultuur bevorderen

De steun van het EFMZV wordt toegekend in de vorm van kapitaalpremies voor structuurverbetering in de visserij- en aquacultuursector, in het bijzonder structuurverbetering dat gericht is op duurzaamheid. De steun wordt zowel voor de productie van vis en aquacultuurproducten (rederijen en aquacultuurbedrijven), de commercialisatie en(verwerking ervan, de uitrusting van visveilingen als voor de generieke promotie toegekend. In de periode 2014-2020 kunnen ook subsidies worden toegekend voor de eerste installatie van jonge vissers als reder. Ook allerlei andere ondersteunende projecten die collectief worden uitgevoerd (bijvoorbeeld onderzoeksprogramma’s) komen binnen dit programma in aanmerking voor steun. De EFMZV-steun loopt parallel met de FIVA-steun. FIVA-steun wordt alleen toegekend als het EFMZV ook steun toekent voor hetzelfde project.

Producten van bij ons doen schitteren, promotie voor producten van bij ons: dat is wat we doen, de korte versie. De lange versie is niet veel langer. Wel preciezer: promotie voor zuivelproducten, aardappelen, groenten/fruit, vis, vlees, bier, bioproducten, streekproducten en bloemen – planten van bij ons. Achter die ene zin schuilen intensieve samenwerkingen tussen de Vlaamse overheid, de marketing- en communicatiespecialisten van VLAM en vissers, landbouwers, veilingen, telers, vakmensen en iedereen die versproducten van eigen bodem produceert, verwerkt of verdeelt.

Troeven van herkomst uitspelen

Op de producten van hier zijn we trots. Dat mag ook, want ze worden stuk voor stuk gemaakt door absolute vakmensen met een enorme expertise en betrokkenheid.

Maar de voordelen van lokale herkomst reiken verder. Veel Vlamingen geven de voorkeur aan producten uit eigen land, omdat die minder lang onderweg zijn en dus verser zijn. En omdat het de eigen economie en werkgelegenheid steunt. Maar nog vaker kiezen we producten van eigen bodem simpelweg omdat we die lekkerder vinden.

VLLIZ

Het Vlaams Instituut voor de Zee (VLIZ) is het coördinatie- en informatieplatform voor zeewetenschappelijk onderzoek in Vlaanderen. Dit onderzoeksonderondersteunend instituut is gevestigd in Oostende en beheert het Vlaams Marien Data- en Informatie Centrum (VMDC), het Infoloket, de Zeebibliotheek en het onderzoeksschip ‘RV Simon Stevin’ ( tot 2011 ‘

Dit instituut beheert ook de databank World Register of Marine Species, een gezaghebbende gegevensbank met de taxonomie van ongewervelde mariene soorten, dagelijks bijgehouden door experte taxonomen van over de gehele wereld. Deze gegevensbank dient als basis voor de meeste andere gevensbanken die hetzelfde onderwerp behandelen. De gegevens uit deze databank worden vrijgegeven onder de licentie Creative Commons Attribution 3.0, waardoor ze ook bruikbaar zijn in wikipedia. Het VLIZ is een vzw opgericht in 1999. Het bestuur van het VLIZ bestaat uit een Algemene vergadering, een Raad van bestuur (14 leden) en een Wetenschappelijke Commissie. Sinds de oprichting in 1999 staat het VLIZ onder leiding van directeur Jan Mees.

Visserij Advies geven over zeevisserij is één van de kerntaken van de Strategische Adviesraad voor Landbouw en Visserij. De Vlaamse zeevisserij is actief in de Belgische Noordzee, maar ook in andere EU-wateren (bijvoorbeeld de Ierse Zee, het Engels kanaal en de Golf van Biskaje) en heeft historische rechten in de Noorse wateren. De SALV geeft niet alleen advies over het strikte visserijbeleid, maar ook over andere beleidsinitiatieven die een invloed hebben op de visserij. Aangezien de Noordzee een federale bevoegdheid is in België, daar waar visserij een Vlaamse bevoegdheid is, kan het voorkomen dat de SALV ook advies verstrekt aan de federale overheid. Adviezen over visserij worden binnen de SALV opgemaakt door de Technische Werkcommissie Visserij (TWV). Afspraak is dat de adviezen die worden goedgekeurd door de TWV zonder verdere inhoudelijke discussie worden goedgekeurd door de SALV.

SALV Technische Werkcommissie Visserij

  • Effectieve leden
    • Rederscentrale c.v.
      • Emiel Brouckaert (voorzitter)
      • Dany Vlietinck
      • Dirk Degrendele
      • Geert De Groote
      • Karel Ackx
      • Marina Lepeire-Nollet
    • Algemeen Christelijk Vakverbond (ACV)
      • Michel Claes
    • Algemeen Belgisch Vakverbond (ABVV)
      • Birger Victor
    • Algemene Centrale der Liberale Vakbonden (ACLVB)
      • Nathalie Vantorre
    • Vlaamse Federatie Vishandelaars vzw
      • Willy De Jaegher
    • Belgische Groepering van de Visindustrie
      • Stefan Van Sande
    • Vlaamse Visveiling nv
      • Sven Van Acker
      • Sylvie Becaus
    • Stedelijke Vismijn Nieuwpoort
      • Kris Vandecasteele
    • Maritiem Instituut
      • Jan Denys
    • Milieubeweging
      • Krien Hansen
    • VISGRO vzw
      • Maarten du Bois

SALV-overleg Wetstraat Brussel

salv

De Vlaamse visserij heeft de afgelopen jaren hard gewerkt om duurzamer te worden. Op basis van 11 indicatoren ontwikkelde het Instituut voor Landbouw- en Visserijonderzoek (ILVO) de Valduvis-tool om die inspanningen in cijfers uit te drukken. Via Valduvis, kort voor ‘valorisatie van duurzaam gevangen vis’, kan bovendien elk vaartuig individueel opgevolgd worden. Ecologische, sociale en economische duurzaamheid De Valduvis-tool meet de duurzaamheid van visserijactiviteiten op ecologisch, sociaal en economisch vlak en maakt deze zichtbaar aan de hand van een duurzaamheidsster. Ecologische duurzaamheid heeft betrekking op de directe en indirecte impact van de visserij op het ecosysteem, zoals het visbestand, het seizoen en de visserijdruk. Sociale duurzaamheid verwijst naar de verloning van werknemers in de visserijsector, de veiligheid aan boord en het dierenwelzijn. Economische duurzaamheid omvat de rentabiliteit en de financiële stabiliteit van de rederijen. Uiteindelijk wordt over het geheel van indicatoren een score bepaald die aangeeft hoe het betrokken vaartuig evolueert naar de duurzaamheidsdoelstellingen.

schauvliege

Het zeevisserijbeleid is in België een exclusieve Vlaamse bevoegdheid, die toebehoort aan de Vlaams minister van Omgeving, Natuur en Landbouw. Het wordt opgevolgd door het Departement Landbouw en Visserij. Hoewel het beleid sterk Europees bepaald wordt, is er ook een Vlaamse component en daarop focust de dienst zich. De beleidsdomeinen omvatten zowel de recreatieve als de beroepsvisserij en de aquacultuur. Daarentegen behoort de openbare visserij (waaronder riviervisserij) op het grondgebied van het Vlaams Gewest tot de bevoegdheden van het Agentschap Natuur en Bos. Het beheer van het Belgisch deel van de Noordzee (BNZ) is een federale bevoegdheid van de staatssecretaris voor Bestrijding van sociale fraude, Privacy en Noordzee. De staatsecretaris werkt daarvoor samen met de federale minister van Sociale Zaken en Volksgezondheid.

ilvo

Het Instituut voor Landbouw-, Visserij- en Voedingsonderzoek (ILVO) is een wetenschappelijke instelling waar multidisciplinair onderzoek in de land- en tuinbouw en visserij verricht wordt. Door het multidisciplinair karakter van het onderzoek worden productiesystemen in hun totaliteit bekeken, met aandacht voor het eindproduct, maar ook voor de wijze van produceren en de gevolgen voor maatschappij, milieu, dier, landschap en biodiversiteit. Ook het belangrijke VALDUVUIS-project werd grotendeels uitgevoerd door ILVO.

Partnerschappen met allerlei verenigingen en instanties.

Voortaan wordt binnen de Belgische visserijsector de factor ‘duurzaamheid’ aangeven op de veilklok. Via een groene zone op de klok weten kopers van elke partij vis of er een minimale duurzaamheidsgrens is gehaald en of de visser bezig is met een traject om het nog beter te doen. Het project heet ‘Visserij Verduurzaamt’. De erkenning is gebaseerd op een objectieve en wetenschappelijk onderbouwde tool die de verduurzaming van visserijactiviteiten kan meten en zichtbaar maken. Erkenning voor verantwoord ondernemen Duurzaamheid is een belangrijke maatschappelijke factor en niet uit het nieuwsbeeld weg te slaan. Vandaar dat de Belgische visserijsector een specifieke erkenning heeft ontwikkeld voor de inspanningen van de Belgische vloot naar een verantwoorde en duurzame visserij.

Objectieve tool om inspanningen te meten

Gesteund door het Departement Landbouw en Visserij en belangrijke vis(groot)handelaren ontwikkelde het Instituut voor Landbouw-, Visserij- en Voedings onderzoek (ILVO) in nauwe samenwerking met de Reders centrale een objectieve en wetenschappelijk onder bouwde tool die de verduurzaming van visserij activiteiten kan meten en zichtbaar maken: de VALDUVIS-duurzaamheidsscore.

Als belangenorganisatie is het van het allergrootste belang partnerschappen aan te gaan met allerlei verenigingen en instanties.

brugge

Brugge die scone

Brugge diensten economie en visserij

Promovis

Visveiling Nieuwpoort

Een sterke vakvereniging zorgt ervoor dat de som van de individuele delen groter is dan louter de optelsom. Samen sterk!

Romeo Rau - Vishandel Jens nv - Nieuwpoort

Door het thuiskoopsysteem is er ook steeds minder sociaal contact onder de collega’s. Vroeger kwamen we met zijn allen naar de vismijn van Oostende, Zeebrugge of Nieuwpoort. Nu zitten de meesten van ons thuis achter een computerscherm. We klaagden en zaagden eens tegen elkaar, maar we leerden vooral ook van elkaar.

Pascal Janssens - Vishandel - Oostende
VorigeVolgende

Een team van ervaren vakmensen recht van de werkvloer

Alle bestuursleden hebben een ruime ervaring in de vissector als groot/kleinhandelaar. Zij zijn gewend om vis aan te kopen op de lokale visveilingen van Zeebrugge, Oostende en Nieuwpoort, maar even gemakkelijk bestellen ze in IJsland, Noorwegen, Verenigd koninkrijk of Sri Lanka. Een ruime expertise is dus aanwezig om u te adviseren inzake deze soms complexe materie.

visgro
HOMEPAGINA

VISGRO vzw

Beroepsorganisatie van de Vissector

GRAAF JANSDIJK 48

8380 Zeebrugge

info@visgro.be

+ 32 483 14 26 98

Lidmaatschap

Een lidmaatschap van onze organisatie biedt tal van voordelen. 7/7 zijn wij bereikbaar via onze helpdesk.

  • Sectorgroep Visserij en Aquaculuur
  • (VLAM)
  • Strategische Adviesraad Visserij
  • Hoge Raad Zelfstandigen en KMO – Voeding
  • Visserij Verduurzaamt
  • Visacademie
  • en veel meer

Lokaal en duurzaam

HORSMAKREEL
tongschar
TONGSCHAR
STEENBOLK

ZONNEVIS
ZEEBAARS
kabeljauw
KABELJAUW

Copyright - Vishandelaar
Scroll naar bovenzijde
We gebruiken cookies op onze website om u de meest relevante ervaring te bieden door uw voorkeuren en herhaalbezoeken te onthouden. Door op "Accepteren" te klikken, stemt u in met het gebruik van ALLE cookies.
Cookie instellingenACCEPTEREN
Beheer toestemming

Privacy Overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren terwijl u door de website navigeert. Hiervan worden de cookies die als noodzakelijk zijn gecategoriseerd in uw browser opgeslagen, omdat ze essentieel zijn voor de werking van basisfunctionaliteiten van de website. We gebruiken ook cookies van derden die ons helpen analyseren en begrijpen hoe u deze website gebruikt. Deze cookies worden alleen met uw toestemming in uw browser opgeslagen. U heeft ook de mogelijkheid om u af te melden voor deze cookies. Maar als u zich afmeldt voor sommige van deze cookies, kan dit uw browse-ervaring beïnvloeden.
Noodzakelijk
Altijd ingeschakeld
Noodzakelijke cookies zijn absoluut noodzakelijk om de website goed te laten functioneren. Deze categorie bevat alleen cookies die zorgen voor basisfunctionaliteiten en beveiligingsfuncties van de website. Deze cookies slaan geen persoonlijke informatie op.
Niet noodzakelijk
Alle cookies die mogelijk niet bijzonder noodzakelijk zijn voor het functioneren van de website en die specifiek worden gebruikt om persoonlijke gegevens van gebruikers te verzamelen via analyses, advertenties en andere ingesloten inhoud, worden niet-noodzakelijke cookies genoemd. Het is verplicht om toestemming van de gebruiker te verkrijgen voordat deze cookies op uw website worden geplaatst.
OPSLAAN & ACCEPTEREN